Kasus

Finnmark Dental as har siden 01.01.2012 innført en oppdeling av produktene slik at du som tannlege kan velge om du vil ha et høykvalitets arbeide produsert lokalt, hurtig eller som import. Uansett hvilken løsning du velger så vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd og få et resultat som forventet.

Vi har lang og stor erfaring på implantat og helkeramiske arbeider og en stor del av vår produksjon dreier seg om dette.

Implantat bro
MK bro m/skulder
MK bro m/skulder
MK bro
Implantat bro
Zirkonium bro
Zirkonium bro
100% fornøyde kunder

Finnmark Dental as har siden oppstart hatt som mål å produsere arbeider av høy kvalitet og ha 100% fornøyde kunder. Dette oppnår vi med å ha fokus på å holde et veldig høyt service nivå og kontinuerlig faglig oppdatering.

Lokale tenner i samarbeid med lokale tannleger

Finnmark Dental har vært en solid støttespiller for norske tannleger helt siden 2001. Vi har iløpet av disse årene vokst til en solid bedrift, med lokale eiere og er samarbeidspartner for lokalt eide tannklinikker i hele Finnmark.

Digitale avtrykk

Finnmark Dental tar i mot filer fra 3SHAPE – TRIOS, 3M – TRUE DEFINITION, CARESTREAM og SIRONA – CEREC. Gjennom våre samarbeidspartnere og vårt nettverk kan vi tilby mange type løsninger og materialer.

Ta kontakt med oss i dag!

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefon (obligatorisk)

    Emne

    Melding