Høy kvalitet og 100% fornøyde kunder

Norsk produsert og formidling av tannteknikk

Finnmark Dental as har siden oppstart hatt som mål å produsere arbeider av høy kvalitet og ha 100% fornøyde kunder. Dette oppnår vi med å ha fullt fokus på å holde et veldig høyt service nivå, god kommunikasjon, høy kvalitet på materialer,utstyr, samt kontinuerlig faglig påfyll igjennom deltakelse på kurs og videreutdanning i inn- og utland. Vi er et fullservice laboratorium som lager alt innen tannteknikk, og vi har siden 2010 formidlet importerte tanntekniske produkter av høy kvalitet.

Kvalitet og garanti

Finnmark Dental as gir opptill 10 års garanti på fast protetikk, og 3 års garanti på avtagbar protetikk når nødvendige servicer blir fulgt opp, eksempelvis rebaseringer. Vår faglige kompetanse gjennom mange år gir deg som tannlege og kunde en sikkerhet for gjennomføring av det tanntekniske arbeidet.

Vi utvikler oss kontinuerlig og benytter oss stadig av nye utprøvde metoder, som eksempelvis Cad/Cam fremstillte kjerner til ulike konstruksjoner. Dette gir en optimal passform, etter vår mening bedre enn konvensjonell støpeteknikk, samt at understøttingen til keramet blir optimal. Dette gir oss full kontroll over produktets styrke og estetikk gjennom hele fremstillingsprosessen.

Ved hvert arbeid følger et nummerert og datert pasientbilag. Notaen gir informasjon om hvilke type arbeid som er levert, hvilke materialer som er benyttet, hvilke tenner det gjelder, tannlegens navn, pasientens navn/ID, pris, firmanavn og foretaksnummer. Dette sikrer både tannlege og pasient et kvalitetsprodukt med en god garanti som vårt solide firma kan etterleve.

100% fornøyde kunder

Finnmark Dental as har siden oppstart hatt som mål å produsere arbeider av høy kvalitet og ha 100% fornøyde kunder. Dette oppnår vi med å ha fokus på å holde et veldig høyt service nivå og kontinuerlig faglig oppdatering.

Lokale tenner i samarbeid med lokale tannleger

Finnmark Dental har vært en solid støttespiller for norske tannleger helt siden 2001. Vi har iløpet av disse årene vokst til en solid bedrift, med lokale eiere og er samarbeidspartner for lokalt eide tannklinikker i hele Finnmark.

Digitale avtrykk

Finnmark Dental tar i mot filer fra 3SHAPE – TRIOS, 3M – TRUE DEFINITION, CARESTREAM og SIRONA – CEREC. Gjennom våre samarbeidspartnere og vårt nettverk kan vi tilby mange type løsninger og materialer.

Ta kontakt med oss i dag!

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefon (obligatorisk)

    Emne

    Melding